Yksityistunnit

Flow jooga, Yin jooga & Grounding Yin

Lempeyttä, liikettä ja läsnöoloa sisältävät yksityistunnit yrityksille ja yksityisille. Oli kyseessä sitten tyhy/tyky- päivät, lounasjooga, polttarit, synttärit, yllätysjuhlat tai ihan tavallinen sunnuntai, on yksityistunti oiva tapa pysähtyä hetkeksi. Tutustukaa tuntikuvauksiin ja fiilistelkää kaipaako keho ja mieli enemmän liikettä vai pysähtymistä. Suunnitellaan yhdessä teidän toiveisiinne ja tarpeisiinne sopiva tunti. Ota yhteyttä ja kysy tarjous.

Flow Jooga

Flow Jooga on dynaaminen tunti, jossa liikutaan hengityksen tahdissa asennosta toiseen. Harjoitus on kokonaisvaltaisesti kehoa avaava ja vahvistava.

Tunnilla tehtävä sarja vaihtelee ryhmän tarpeista riippuen. Haluaako ryhmänne esimerkiksi huoltaa selkärankaa pehmeiden liikkeiden avulla tai hullutella käsitasapainojen parissa, you name it! Tunti rakennetaan aina kuitenkin niin, että se sopii sekä aloittelijoille että pidempään jooganneille. Jokainen voi varioida tuntia omien tuntemusten mukaisesti joko lempeämmäksi tai voimakkaammaksi.

Pysähdy, hengitä, liiku omaa kehoa kuunnellen ja löydä oma flow.


Yin Jooga

Yin Jooga on mieltä rauhoittava ja kehoa rentouttava harjoitus. Harjoituksessa pysähdytään lattiatasoon avaamaan kehoa pehmeillä venytyksillä.

Yin joogassa jokaisessa asennossa viivymme vähintää 3-5 minuuttia. Tällöin kehomme, erityisesti sidekudokset saavat rauhassa avautua ja vastaanottaa lempeän venytyksen. Harjoitus tarjoaa samalla mielelle mahdollisuuden rauhoittua.

Pysähdy, hengitä, huomioi, tunne, hyväksy ja antaudu tälle harjoitukselle.


Grounding Yin

GroundingYin®️ on tuntikokonaisuus, jossa Yinjoogan rentouttavimpiin ja restoratiivisimpiin asanoihin yhdistyy meridiaanien, eli energiakanavien, sekä akupisteiden käsittelyä kevyesti hieroen ja painellen ohjaajan toimesta.

Joogahoidon tarkoituksena on aktivoida ja tehostaa energiankiertoa kehossa monipuolisesti. Meridiaanien käsittely lisää ja tukee asanoiden hermostoa rauhoittavaa vaikutusta sekä kehon pyrkimystä kohti tasapainoisen tilan saavuttamista. Asanoissa ollaan n. 5-10min, jonka aikana ohjaaja kiertää käsittelemässä asiakkaita.

Pysähty, rauhoitu, rentoudu ja anna itsellesi lupa vain olla.

Luo kotisivut ilmaiseksi!