Miila Rahomäki

Joogaopettaja, Yhteisöpedagogi Amk, Liikuntaneuvoja, Reissuhaaveilija

Hei,

Mahtavaa, että olet löytänyt sivuilleni! 
Olen Miila Rahomäki lahtelainen joogaopettaja. Tavoitteena on elää omannäköistä elämää. Nauttien ajasta perheen ja ystävien kanssa, töistä, aamukahveista, auringonkukista, nukkumisesta ja yksin olosta.

Joogatunteja ohjaan pehmeällä ja tutkivalla otteella. Ajatuksena, että jooga palauttaa takaisin yksinkertaisuuteen - hetkessä olemiseen ja hengittämiseen. Vuosien saatossa joogasta on löytynyt minulle yksi luonnollisimmista tavoista liikkua ja ohjaus vuosia on kertynyt seitsemän vuotta.

Minun tunnit ovat hetkiä joissa yhdistyy lempeys, läsnäolo ja liike. Tutki hengitystä, liikettä ja näiden yhteyttä. Tunneillani pääset tutustumaan omaan kehoosi aina uudelleen ja uudelleen. 

Olen kouluttautunut liikuntaneuvojaksi Varalan Urheiluopistossa ja se on luonut pohjan opetustyylilleni. Oma opetustyylini löytyi selvemmin kun opiskelin Intiassa Hatha joogaopettajaksi (RYT200). Lisäksi olen opiskellut Yoga Nordicilla Air Joogaopettajaksi, Villa Mandalassa Yin Joogaopettajaksi sekä Grounding Yin joogahoitajaksi. Olen käynyt lisäksi erilaisia lyhyt kursseja mm. äänimaljahierontakurssin.

Yksityistuntien lisäksi pidän säännöllisiä viikkotunteja tällä hetkellä Päijät-Hämeen alueella.

Nähdään joogamatolla!

Luo kotisivut ilmaiseksi!