IHANA levollisuus

Hetkiä kohti kehon rentoutumista ja mielen rauhoittumista - Ihanan levollista oloa.

Mistä asioista sinulle tulee ihana olo, etenkin ihanan levollinen olo?


Jooga ja etenkin yinjooga on opettanut minut pysähtymään, rauhoittumaan ja rentoutumaan. Yinjoogan jälkeisen ihanan levollisen olon pitäisi jokaisen päästä kokemaan. Tästä ajatuksesta syntyi Ihana levollisuus yhteisö. Yhteisön jäsenenä saat vinkkejä ja harjoituksia kohti rauhoittumista ja rentoutumista - Ihanaa oloa. Saat ensimmäisten joukussa tietoa uusista tunneista ja tapahtumista.

Haluan tarjota lepohetkiä joissa on mahdollista huomata oman kehon ja mielen tarpeet ilman suorittamista. Ajatuksena, että yksinkertaiset pienet hetket tuovat suurta hyvinvointia kunhan vaan malttaa pysähtyä ja huomata mitä keholle ja mielelle kuuluu kussakin hetkessä. Hetkien kautta oppia kunnioittamaan omaa kehoa ja hyväksyä jokaisen hetken tuntemukset sellaisena kuin ne on. Mitään ei tarvitse muuttaa tai suorittaa, ikuisen muutoksen takia kaikki hetket ovat erilaisia.

Rentoutumisen ja rauhoittumisen vaikutukset näkyvät sekä kehossa että mielessä. Rentoutuessa parasympaattinen hermosto aktivoituu jolloin mm. verenpaine laskee, sydämen syke laskee, hengitys hidastuu, verenkierto vapautuu ja stressihormonien määrä laskee. Rentoutuskokemukset parantavat kärsivällisyyttä ja keskittymiskykyä sekä auttavat levollisuuden tunteen löytymisessä. Levollinen, rentoutunut ja rauhoittunut olo lisää turvallisuuden ja mielihyvän tunteita sekä helpottaa nukahtamista.

Yinjooga rentouttaa kehoa lempeiden avausten ja rauhoittavien hengitysten avulla. Hetki jossa saat levätä, pysähtyä, huomioida ja antautua. Yinjoogan jälkeen on ihana sujahtaa suoraan nukkumaan tai jatkaa rauhallista iltaa omassa tilassa. Liittyessäsi Ihana levollisuus yhteisöön saat maksuttoman yinjooga videon.

Luo kotisivut ilmaiseksi!