Palvelut

Yksityistunnit

Lempeyttä ja läsnöoloa sisältävät yksityistunnit yrityksille ja yksityisille. Oli kyseessä sitten tykypäivät, lounasjooga, polttarit, synttärit, yllätysjuhlat tai ihan tavallinen sunnuntai, on yksityistunti ihana tapa viettää aikaa yhdessä. Tutustukaa tuntikuvauksiin ja fiilistelkää kaipaako keho ja mieli enemmän liikettä vai pysähtymistä. Suunnitellaan yhdessä teidän toiveisiinne ja tarpeisiinne sopiva tunti. Ota yhteyttä ja kysy tarjous.

Yinjooga

Yin Jooga on mieltä rauhoittava ja kehoa rentouttava harjoitus. Harjoituksessa pysähdytään lattiatasoon avaamaan kehoa pehmeillä venytyksillä.

Yin joogassa jokaisessa asennossa viivymme vähintää 3-5 minuuttia. Tällöin kehomme, erityisesti sidekudokset saavat rauhassa avautua ja vastaanottaa lempeän venytyksen. Harjoitus tarjoaa samalla mielelle mahdollisuuden rauhoittua.

Pysähdy, hengitä, huomioi, tunne, hyväksy ja antaudu tälle harjoitukselle.

GroundingYin

GroundingYin®️ on tuntikokonaisuus, jossa Yinjoogan rentouttavimpiin ja restoratiivisimpiin asanoihin yhdistyy meridiaanien, eli energiakanavien, sekä akupisteiden käsittelyä kevyesti hieroen ja painellen ohjaajan toimesta.

Joogahoidon tarkoituksena on aktivoida ja tehostaa energiankiertoa kehossa monipuolisesti. Meridiaanien käsittely lisää ja tukee asanoiden hermostoa rauhoittavaa vaikutusta sekä kehon pyrkimystä kohti tasapainoisen tilan saavuttamista. Asanoissa ollaan n. 5-10min, jonka aikana ohjaaja kiertää käsittelemässä asiakkaita.

Pysähty, rauhoitu, rentoudu ja anna itsellesi lupa vain olla.

Flow Jooga

Flow jooga on harjoitus jossa lempeä liike yhdistyy omaan hengitykseen. Periaatteena tehdä jokainen liike omaa kehoa kuunnellen, tutkia ja tunnustella.

Flow jooga voi olla esimerkiksi avaavaa liikettä niska -hartiaseudulla, se voi olla rajojen testailua käsitasapainoillen tai rentoa tekemistä skumppajoogaillen.

Harjoitus joka rakennettaan jokaiselle sopivaksi, variaatioita ensikertalaisella sekä jo pidempään jooganneelle.

Pysähdy, löydy oma hengitys ja sen rytmi, anna hengityksen löytää oman kehon rajat ja liikkeet.

Luo kotisivut ilmaiseksi!